TRNZ - Video kurs

  • 1 500 kr

Detta är en video-kurs med "steg för steg" där du kan välja att följa med genom att bara titta eller så kan du köpa hem ett dockhuvud + tillbehör för att träna

I lager.
Dela

Detta är en video-kurs med "steg för steg" där du kan välja att följa med genom att bara titta eller så kan du köpa hem ett dockhuvud + tillbehör för att träna under videons gång. Spela, pausa och spola tillbaka. Videon är 30minuter lång.

Videon mejlas till dig efter genomfört köp.

Efter videons slut kräver vi ett underlag i form av video/bilder där vi ser dig visa upp ett godkänt resultat. Du som utför hårförlängningen måste synas på videon vid insättning samt att vi får bilder på din kund före/efter där även du syns på en av bilderna. Genom att skicka in dessa dokument/bilder till oss kommer du få ett bevis på att du genomfört våran utbildning. Efter detta så kommer vi börja göra reklam för dig, skicka kunder till dig och du får även ta del av våra företagspriser och köpa TRNZ.


TRNZ säljs bara till företag samt personer som genomgått våran kurs med godkänt resultat (undantag för 1paket övninghår).


Denna video ingår vid kurs på salong.


ENDAST video - Inga tillbehör eller dockor