STEG FÖR STEG

Med hjälp av dessa bilder och videos visar vi steg för steg hur du sätter in din nya metod. Vi visar också vilka produkter du behöver för att göra det på enklaste sättet. Vi skriver också ut information om varje enskild produkt för att hjälpa dig på lättaste sätt att välja rätt metod.


Nano 6D

Den nyaste metoden på marknaden. Vi är först i Sverige att sälja denna metod. Videon visar dig på enklaste sätt hur du snabbt och smidigt sätter in 10 slingor i taget, utan värme eller lim. Varje slinga väger 0,5gram och 200 slingor av denna metod räknas som en hel hårförlängning. Håret är omsättningsbart. Det som behövs för att sätta om håret är nya "refill kammar". Du behöver köpa en Nano 6D tång för att kunna fästa denna metod. Det som ingår i Nano 6D tången är en insättning tång och en för uttagning. Du kan fästa en hel hårförlängning på bara 30min. Denna metod är mest riktad till kunder som har salong och erfaranhet sedan tidigare av extensions.


Keratinvax

För att kunna sätta in ditt keratinvax hår behövs en värmetång samt skyddsplatta och klämmor. Klämmorna håller skyddsplattan på plats samt håller undan allt annat hår för att förenkla insättningen. Denna metod är inte omsättningsbar. Så beroende på om du tänker bära ditt hår upp till 3 eller 6 månader bör man välja kvalitet utefter det. Keratinvax Extra kan användas upp till 6 månader då kvaliten på det håret är bättre än det vanliga (billigare) keratinvaxet. Denna metod är bra för dig som inte vill springa hos frisören ofta och som vill ha nytt hår vid varje insättning. Denna metod sitter hårt fast och tål lite mer slit och drag än exempelvis tejphår. Det är lätt att ha håret uppsatt och utsläppt. Varje slinga väger 1,0gram och 100 slingor av denna metod räknas som en hel hårförlängning.


TEJP METODEN

Tejpmetoden som idag är den populäraste metoden på marknaden. Det är lätt att sätta in, det går snabbt och ingen värme behövs. 2st bitar tejpas ihop med lite av ditt hår imellan. Denna metod är väldigt skonsam då det är så lite av ditt egna hår som används mellan fästerna. Tejpen sitter färdig tejpad på fästerna när håret kommer. Detta hår går att sätta om. Då behövs det köpas "refill tejp". Tejphår rekomenderas att sättas om var 8-10vecka beroende på hur du sköter håret. Detta hår sitter inte lika bra som exempelvis keratinvax. Så om du sätter upp håret mycket eller utsätter det för mycket slit och drag så kan denna metod bli kostsam för dig då det kan komma att behöva sättas om redan efter 6v. 100g av detta hår räknas som en hel hårförlängning, 40 st bitar som blir 20st bitar efter att man satt ihop dom 2 och 2. Beroende på vilken kvalitet du väljer på tejphåret så kan det sättas om olika många gånger.


MICRO LOOPS

Denna metod är en uppdaterad version av traditionella microringarna. Du stoppar genom lite av ditt hår genom öglan och när håret kommit igenom trycker du till med en tång. Ingen värme eller lim behövs. Dom små microringarna håller produkten på plats. Microringarna och öglan sitter redan på håret vid leverans. Detta underlättar insättningen och genom att spara de små "öglorna" så kan omsättning att detta hår göras utan att behöva köpa till någon produkt. Denna metoden är skonsam mot håret, sitter bra. Du behöver en tång som du fäster håret med och med samma tång tar du ut håret. Den tången kan även användas vid uttagning av exempelvis keratinvax. Ekonomisk metod! Denna metod sitter bättre än tejp men sämre än keratinvax. Man räknas med att kunna bära denna metod upp till 3 månader innan det är dags för omsättning. Denna metod klarar 2-3 omsättningar innan microringarna är utslitna. Varje slinga är på 1,0gram och 100 slingor av denna metod räknas som en hårförlängning.


HÅRTRÄNS

En produkt med många användnings områden. Sy in "weawing metoden", sätt in med microringar eller sy på clips? Du väljer själv vad som passar dig bäst. Allt du behöver till din träns hittar du under kategorin tillbehör. En träns innehåller 100g på en lång rad. Klipp tränsen i bitar till önskad längd.FICK DU HJÄLPEN DU BEHÖVER?


Vi hoppas detta kunde hjälpa dig att välja rätt metod. Har du fortfarande funderingar kring vad som passar dig bäst eller andra frågor är du varmt välkommen att skicka ett mejl (info@buybeauty.se) eller kontakta oss på instagram / facebook. Vi vill ha nöjda kunder och därför vill vi att du handlar av oss!